Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новозлатопільська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04353155) був реорганізований і увійшов до складу Малинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новозлатопіль
Гуляйпільський район, Запорізька область

Новини Новозлатопільської сільської ради

 Генеральний план села Новозлатопіль розроблений на підставі рішення Новозлатопільської сільської ради Гуляйпільського району Запорізької області за № 11 від 14.07.2016 року про розробку генерального плану села Новозлатопіль. 

 Замовником генерального плану виступає Новозлатопільська сільська рада. При розробці генерального плану використовувались матеріали: "Схема розвитку Запорізької області", яка розроблена державним інститутом "Діпромісто".

 Авторський колектив:

- Головний архітектор проекту- Лукашев Віктор Петрович

- Головний економіст- Барабаш Марія Федорівна

- Консультант- Лукашев Юрій Вікторович.

 

 

 

 

                                                                 ПОВІДОМЛЕННЯ

                                     про початок процедури розгляду та врахування пропозицій

                                               громадськості у  проекті  містобудівної  документації

«Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) с.Новозлатопіль Гуляйпільського району Запорізької області» (далі  - Проект).

   Замовник - Новозлатопільська сільська рада. Розробник – ФОП «В. Лукашев». Підставою для розроблення є рішення Новозлатопільської сільської ради № 11 від 14.07.2016 р. та завдання на розробку генерального плану з зонінгом с. Новозлатопіль Гуляйпільського району Запорізької області.

Мета та зміст Проекту – взаємоузгодження державних, громадських та приватних інтересів під час забудови та використання територій села, визначення довгострокової стратегії планування та забудови території села, встановлення та раціональне взаємне розташування сельбищної, виробничої та інших  зон, обґрунтування  розподілу земель за цільовим призначенням, забезпечення можливості реалізації прав громадян та інших суб’єктів господарювання у сфері земельних відносин, містобудування та архітектури.

  Склад Проекту: пояснювальна записка – генеральний план та  зонінг (том 1 та 2), графічна частина (том 1,2); інженерно-технічні заходи цивільного захисту  на особливий період та мирний час  (том І, ІІ).

Основні техніко-економічні показники: населення – 716 осіб, площа – 251,2 га Детальніше з матеріалами Проекту можливо ознайомитись з 12.05.2017 по 12.06.2017 у приміщенні Новозлатопільської сільської ради (вул. Українська, 57 с. Новозлатопіль Гуляйпільського району) та на офіційному веб-сайті Новозлатопільської сільської ради: novozlatopil.rada.org.ua .

Інформаційні заходи – прилюдне експонування матеріалів Проекту у приміщенні Новозлатопільської сільської ради та розміщення їх на веб-сайті Новозлатопільської сільської ради,  розповсюдження даного Повідомлення на території с. Новозлатопіль, у засобах масової інформації.

Пропозиції до Проекту можливо подати з 12.05.2017 до 12.06.2017 у письмовому вигляді до Новозлатопільської сільської ради, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555. Завершення розгляду пропозицій здійснюється у місячний строк.

Особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій – секретар Новозлатопільської сільської ради Кравчук Віктор Валерійович.

Генеральний план села Новозлатопіль

Дата створення: 09:33 24.04.2017


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua